Briefje van Wil | Voor alle volgers van 'Duuve'

Duuve Post | Briefje van Wil

Duuve Post
Typography
 • Smaller Small Medium Big Bigger
 • Default Helvetica Segoe Georgia Times

BRIEFJE VAN WIL - Betreft het deactiveren van mijn profiel.

Allereerst wil ik jullie bedanken voor alle reacties die ik heb mogen ontvangen; dat is altijd leuk om te lezen! Het deactiveren van mijn huidige profiel betekent overigens niet het einde van mijn activiteiten op facebook of de website.

Redactie Duuve.nl  | 02-12-2020 10:07:01
Artikel delen:
advertentie

Het jaar 2020 is voor mij sowieso een jaar geweest van herpakken, reorganiseren en herstructureren. Jullie herkennen het vast zelf ook wel; allerlei zaken of kleine dingetjes die blijven liggen en waar je maar niet aan toekomt. Van het opruimen van de zolder, de schuur en (in mijn geval) het op orde brengen van mijn digitale fotoarchief, website enz.

Aangezien sociale media meer tijd in beslag neemt dan ik eigenlijk zou willen, heb ik besloten om dit (voorlopig) op een lager pitje te zetten en ben ik ook mijn digitale wereld aan het reorganiseren. Op een gegeven moment gaat al dit achterstallig ‘onderhoud’ bij mij schuren en krijg ik daar een tamelijk onrustig gevoel van. Gewoon even lekker schoon schip maken om het nieuwe jaar fris en fruitig in te kunnen gaan. Zodra ik straks weer de boel op de rit heb, hoop ik de draad met Duuve ook weer te kunnen gaan oppakken. Zo hoop ik straks ook andere leuke (tijdrovende) ideeën te kunnen gaan uitwerken zoals bijvoorbeeld het maken van leuke filmclips. Ook hoop ik toestemming te krijgen van o.a. archieven om alsnog leuk historisch materiaal in mijn artikelen te kunnen gaan verwerken wat nu niet mogelijk is i.v.m. WBP/AVG

Dit account (Wil van Duuve) rammelt al een tijdje en lijkt een geheel eigen leven te leiden. Vermoedelijk is dit account ook gehackt (geweest) terwijl ik toch regelmatig het wachtwoord heb gewijzigd. Zo kan/kon ik bijvoorbeeld ook geen privéberichten lezen via de browser, zonder ‘messenger-app’. Dit probleem heb ik niet met een ander (backup) account. Heel apart allemaal. Afgelopen week ben ik alvast begonnen met het opschonen van mijn vriendenlijst voordat het account door mij zal worden gedeactiveerd. Dit waren voornamelijk ‘vrienden’ die zich nooit lieten zien of horen. Vrienden die mij inmiddels in een reactie hebben laten weten het toch leuk te vinden om straks weer leuk en gezellig met elkaar te ‘kuieren’ zal ik dan ook niet uit de lijst verwijderen. Zo kan ik jullie straks weer makkelijk terugvinden. Ook andere (digitale) vrienden, met wie ik de afgelopen jaren een leuk contact heb gehad, zal ik later weer opzoeken om de digitale draad op te pakken. Dit zal op zijn vroegst pas na de Tweede Kamerverkiezingen zijn ;-).

Indien ik geen toestemming krijg om historisch materiaal te verwerken in mijn artikelen op de website dan ga ik zelf ‘nieuwe historie’ vastleggen met mijn nieuwe fotocamera die ik eerdaags hoop te mogen ontvangen en ben ik ‘baas’ over mijn eigen werk. De aankomende tijd zullen jullie op de (facebook) pagina van Duuve.nl foto`s voorbij zien komen die ik reeds eerder heb geplaatst maar nu ga herplaatsen om een (soort van) overzichtelijke digitale beeldbank te kunnen opzetten. Deze foto`s zullen straks verwerkt gaan worden in artikelen op de website van Duuve. De website is ook aan grondig onderhoud toe en ook dat gaat nog spannend worden. Hopelijk gaat alles goed.

Een aardig stukje leesvoer maar dit communiceert voor mij wat makkelijker en weten jullie nu hoe de vork in de steel zit. Zo is er ook weer een nieuwe rubriek ontstaan: ‘Briefje van Wil’ in de categorie ‘Duuve Post’. Alle volgende briefjes of mededelingen zal ik op de pagina Duuve.nl met jullie delen. Tot gauw!

Groetjes van Wil

advertentie

 

Laatste Blog(s)

Top Bloggers

 • Duuve.nl

  DUUVE.NL

  BEHEERDER DUUVE.NL

 • blogger

  Jouw naam hier?

  Blogger

 • blogger

  Jouw naam hier?

  Blogger