21
do, nov
0 Nieuwe Items

Trefpunten
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

DUIVEN - Fuutstraat 42-50 | 6921 WJ | 026-3114005

Het Huis van Droo is een van de markantste gebouwen in Duiven. Dit prachtige, multifunctionele gebouw is in 2012 opgeleverd en is dan ook voorzien van de nieuwste snufjes. Er is veel aandacht geschonken aan de architectuur, maar ook de inrichting is tot in de puntjes verzorgd.

Geliefde plek

Het is dan ook niet verwonderlijk dat het Huis van Droo een geliefde plek is voor allerlei activiteiten. Naast de functie als buurtlounge, waar iedereen terecht kan voor een kop koffie en een praatje, worden er tal van activiteiten georganiseerd voor kinderen en voor volwassenen. Bij het Huis van Droo is gezelligheid troef! Inmiddels is het Huis van Droo uitgegroeid tot een volwaardige locatie; de horeca is aangevuld met catering verzorgd door Welling Catering die ook zorgdraagt voor het horecapersoneel.

Hierdoor is het mogelijk alle soorten bijeenkomsten te organiseren in dit bijzondere gebouw. Of het nou gaat om een jubileumfeest, een zakelijke bijeenkomst of een winterbarbeque; u zult versteld staan van de mogelijkheden!En of uw groepje nu bestaat uit 6 personen of 80 personen (maximaal), wij staan altijd garant voor kwaliteit, service en gastvriendelijkheid.

Huis van Droo in Duiven

Fuutstraat 42-50 | 6921 WJ Duiven
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel. 026-3114005

bron: http://www.huisvandroo.nl/