21
do, nov
0 Nieuwe Items

foto: Duuve.nl

Actief | Educatief
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

ACTIEF | EDUCATIEF - Route Duivenpad

Wandelen op het Duivenpad

In 2012 heeft zo!Diva, samen met studenten van Van Hall een wandelroute ontwikkeld langs de mooiste en meest bijzondere plekjes in Duiven. De basisroute is ongeveer 5 kilomter lang. Deze kan naar wens verlengt worden door (stukken van) de buitenroute te volgen.

Redactie Duuve.nl | 26-05-2019 10:00:13
Artikel delen:
advertentie

Basisroute

De wandelroute start vanaf het Remigiusplein in Duiven. Het "Duivenpad" is voorzien van rustpunten. watertappunten en loopt langs talloze bezienswaardigheden in de gemeente Duiven. De basisroute is ongeveer 5 kilomter lang. Deze kan naar wens verlengt worden door (stukken van) de buitenroute te volgen.

bezienswaardigheden

Op de website van het Zo!Diva Duivenpad (bezoek website) staan al deze bezienswaardigheden (lees meer) beschreven en zijn er filmclips in de wandelroute verwerkt. Bekijk de gemeente Duiven door de ogen van het 'Duivenpad' en trek er gezellig op uit.

Daniëlle Vuulink onthult het eerste Duivenpad informatiebord (2014)

Minder Validen

Voor rolstoelen en wandelwagens zijn op drie plekken alternatieve routes uitgezet (volg de pijlen alternatieve route en zie de blauwe lijnen op de folder). Vele wandelaars hebben het Duivenpad bewandeld en delen naast veel foto`s ook hun ervaringen op de website.

De route kunt u hieronder downloaden. Veel plezier toegewenst!

DOWNLOAD ROUTE

bron: http://www.duivenpad.nl/

advertentie