21
do, nov
0 Nieuwe Items

foto: Cesar Carlevarino Aragon

Actief | Educatief
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

ACTIEF | EDUCATIEF - Hobbyclub aan de Visserlaan in Duiven

Al sinds de oprichting is er bij de jeugd veel animo om te knutselen bij de Hobbyclub in Duiven. Het is leuk, leerzaam en goed voor de ontwikkeling. Wij, bestuur en vrijwillige leiding, zetten ons met veel enthousiasme in voor de jeugd.

Redactie Duuve.nl | 26-05-2019 16:49:13
Artikel delen:
advertentie

Vrijwilligers

Zonder vrijwillige leiding kunnen we geen clubavond draaien. Vindt u het leuk om creatief bezig te zijn met de jeugd, dan ben u van harte welkom om een keer te komen kijken.

Elektroclub

Wie weet is het iets voor u! Dit geldt voor iedereen die onze club en/of kinderen een warm hart toedraagt. Kinderen die het leuk vinden om met elektronica te knutselen zijn bij ons aan het juiste adres. 

Elke donderdagavond van 19.00 tot 20.15 uur, behalve tijdens vakanties, is er Elektroclub! Leeftijd vanaf 10 jaar.  Op onze website krijgt u met foto’s een indruk van het knutselgebeuren.

filmclip ter illustratie

Kom eens kijken

Kom gerust, geheel vrijblijvend, een kijkje nemen. Een kind mag altijd twee keer meedoen om te kijken of hij/zij het leuk vindt. Elke draaiavond zijn we in de Hobbyclubruimte in het KKD-gebouw (KunstKring Duiven), Visserlaan 41, 6921 WZ Duiven. Bestuur Hobbyclub Duiven.

bron: http://www.hobbyclubduiven.nl/

advertentie