18
zo, apr
0 Nieuwe Items

Algemeen
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

ALGEMEEN | Uitleg en informatie over de website Duuve.nl

In de categorie 'Algemeen' vindt u uitleg en informatie over de website Duuve.nl. Een verzameling van artikelen over het hoe- en waarom van deze website.

Redactie Duuve.nl | 15-04-2021 08:10:01
Artikel delen:

Wat is Duuve.nl?

De website Duuve.nl is op de eerste plaats een hobby. In 2008 is het idee ontstaan om, aan de hand van oude foto`s, de historie van de gemeente Duiven te laten zien en te beschrijven. Sinds de inwerkingtreding van de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG) is het voor de beheerder van deze website niet meer verantwoord om foto- of beeldmateriaal te publiceren waarvan de rechthebbende(n) niet is te achterhalen.

Sinds enkele jaren wordt op deze website uitsluitend nog foto- en beeldmateriaal gepubliceerd uit eigen werk of bron. Naast het eigen werk zal er ook nog materiaal worden gepubliceerd welke in de afgelopen jaren aan Duuve is aangeboden. Dit materiaal is te zien op facebook, op de pagina ‘Duuve.nl’.

U kunt Duuve.nl volgen via facebook (Duuve.nl), Instagram (Duuve.nl), Twitter (Duuvenl) en YouTube (Duuve.nl). Als geboren Arnhemmer en getogen Duivenaar zal ik naast de gemeente Duiven ook de streek de Liemers en mijn geboortestad Arnhem in beeld brengen en op vermakelijke wijze proberen te beschrijven.

Vriendelijke groet van de beheerder;

Wilfred uit Duiven