17
ma, mei
0 Nieuwe Items

Algemeen
Lettertype
  • Kleiner Klein Medium Groot Groter
  • Standaard Helvetica Segoe Georgia Times

ALGEMEEN | Uitleg en informatie over de website Duuve.nl

In de categorie 'Algemeen' vindt u uitleg en informatie over de website Duuve.nl.

Redactie Duuve.nl | 15-04-2021 08:10:01

Wat is Duuve.nl?

Duuve.nl is op de eerste plaats een hobby met als doel om de gemeente Duiven, de Liemers en Arnhem en omgeving in beeld te brengen. Als hobbyfotograaf trek ik er regelmatig op uit om plekken en panden in onze regio te fotograferen. De foto`s worden vervolgens in een artikel op de website verwerkt met de daarbij behorende (achtergrond) informatie of historie.

Facebook

De Facebookpagina ‘Duuve.nl’ is het digitale prikbord waar foto`s en artikelen worden gedeeld met betrekking tot de gemeente Duiven. Reacties van volgers vertellen veel over een foto en zo komen we steeds meer te weten over een bepaalde plek of een mooi pand in onze gemeente en is deze informatie vaak bruikbaar voor een artikel op de website. Via deze weg wil Duuve.nl dan ook iedereen bedanken voor al jullie reacties, gevuld met dierbare herinneringen en historische feiten.

Voor en door inwoners

Daarom spreek 'ik' als beheerder liever in termen als "wij, we en ons." Duuve.nl is gemaakt voor en door inwoners in de gemeente Duiven! De website hoopt zich gaandeweg te kunnen ontwikkelen tot een leuk en vermakelijk naslagwerk of waardevolle beeldbank met leuke foto`s en filmfragmenten. Duuve is bedoeld voor jong en oud en voor zowel nieuwe als voormalige inwoners in/van de gemeente Duiven. De Facebookpagina gebruiken we als digitale brievenbus.

Indien u op de hoogte wenst te blijven van al het moois in onze gemeente, like of volg dan onze Facebookpagina en doe gezellig mee! Naast foto`s delen we op de pagina ook ander (actueel) nieuws in de regio van o.a. de Gelderlander/Liemers en Omroep Gelderland maar natuurlijk ook lokaal nieuws van verenigingen, evenementen enz.

Volg Duuve.nl via:

Facebook | Instagram | Twitter | YouTube

Tot slot

Duuve.nl is een hobby waarmee geen inkomsten worden gegenereerd. Duuve.nl is niets meer dan een onafhankelijk vrijwilligersinitiatief van een inwoner met als doel om de gemeente Duiven e.o. te promoten en te dienen als positief platform met (hopelijk) een verbindende factor.

De website is privacyvriendelijk ingericht en er worden geen persoonsgegevens geregistreerd of bewaard. We proberen zoveel als mogelijk cookies van derden (facebook, google, twitter etc.) te mijden. De aanwezige functionele cookies zijn noodzakelijk om de website zo optimaal mogelijk te laten functioneren. U leest hier meer over in onze privacyverklaring.

Veel leesplezier toegewenst!